Resurgența ideologiilor nedemocratice în România contemporană: volum omagial Michael Shafir (coord. Emanuel Copilaș) — @ntonesei’s blog

Cu prilejul împlinirii vîrstei de 75 de ani, asta se petrecea anul trecut, profesorului Michael Shafir i s-a dedicat acest volum, coordonat de Emanuel Copilaș, unul dintre cei mai vrednici discipoli ai săi. Știu ce spun pentru că fost membru în comisia de susținere a tezei de doctorat a lui EC și i-am citit un […]Continue reading “Resurgența ideologiilor nedemocratice în România contemporană: volum omagial Michael Shafir (coord. Emanuel Copilaș) — @ntonesei’s blog”

Moshe Idel Ia Iași despre „Alchimie și Cabală” și „Ioan Petru Culianu” — @ntonesei’s blog

Profit de linkurile postate de Liviu Antonesei, pentru a le promova si eu aici! Poate vă amintiți că la începutul lui aprilie marele specialist în filosofia și religia ebraică a fost la Iași unde a acoperit un program intens și interesant. Poate unii dintre Dvoastră ați și participat la evenimnete sau o parte din ele.Continue reading “Moshe Idel Ia Iași despre „Alchimie și Cabală” și „Ioan Petru Culianu” — @ntonesei’s blog”