O nouă măsură în spiritul veacurilor…

O nouă măsură în spiritul vremilor ce ne apasă și pe care le trăim sperând să le supraviețuim (fără să ne pierdem mințile – de parcă ar mai fi posibil așa ceva) vine să completeze circul:

“elevii care învață on-line pentru a nu se îmbolnăvi, trebuie să vină fizic la școală pentru a-și lua cornul și laptele. Dacă nu ei, atunci părinții lor.” (Link aici)

Ca să fim și noi în trupul, iar nu în spiritul vremii, adăugăm: în zilele fără soț merge mama, iar în zilele cu soț merge tata. Și reciproc. Sau respectiv. Sau invers. Ce mai contează?!

Iar copiii vor merge în vacanțe la București să arunce cu pungile cu lapte în capetele tuturor legislatorilor noștri mult iubiți, care sunt la fel de competenți ca vacile care au dat acel lapte direct în pungi. Dacă pe drum copiii au băut cumva, doamne-ferește, laptele (presupunem a priori că deja cornurile au fost consumate), de sete sau de poftă, degeaba sau de tot, atunci pot să arunce cu vorbe grele sau cu huiduieli! Fiecare cum vrea sau cum poate…

Published by dorin

Full time husband and father; full time writer; full time artist (#fineartphotography). And in the free time, I like to travel, to read and to learn new stuff.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

<span>%d</span> bloggers like this: