Două tablouri cum nu s-au mai văzut

De ani buni de zile am tot adunat piese la o colecție de pliculețe de zahăr. Am început cu cele din locurile pe unde am umblat. Apoi am primit de la prietenii noștri, care au aflat de colecția noastră, și ne aduceau pliculețe din vacanțele sau vizitele lor. Așa am adunat sute și sute de pliculețe de zahăr, diverse, colorate, unice, unele atît de frumoase încît pot fi socotite adevărate opere de artă!

Și pentru că anul acesta am reușit să ne renovăm living room-ul și aveam nevoie de tablouri noi, am reușit să transformăm pliculețele noastre de zahăr în două minunate tablouri!

Am muncit (Laura și cu mine) în jur de două ore la fiecare tablou. Am scos circa trei kilograme de zahăr din sutele de pliculețe care și-au aflat în cele din urmă o altă menire, una ‘nemuritoare’, transformîndu-se – din efemere cristale de zahăr învelite într-o bucată de hîrtie, care altfel ar fi ajuns la gunoi – în (așa cum le-aș putea numi fără teama că greșesc) opere de artă!

Published by dorin

Full time husband and father; full time writer; full time artist (#fineartphotography). And in the free time, I like to travel, to read and to learn new stuff.

6 thoughts on “Două tablouri cum nu s-au mai văzut

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: