Jurnalul unui Golden Retriever (3)

După cum ați intuit, îmi place foarte mult să mă joc. Doar sunt câine! Chiar dacă unii îmi spun că sunt capră, pentru că sar foarte sus… dar nu, sunt câine. O dată am sărit așa de sus după o jucărie de m-am speriat și eu! Îmi mai place mult să țin jucării în gură și să nu vi le dau!

Da! Cel mai mult îmi place să mă joc cu jucăriile mele. Sau să alerg în jurul mesei, firește cu o jucărie în gură și cu cineva după mine, să încerce să mă prindă. Ooo, e așa de distractiv!

Îmi mai place mult să sar pe trambulină, cu copiii. Păcat că s-a terminat vara, pe vremea asta ploioasă nu prea ne mai putem juca afară… Asta e, las că vine ea, vara, și la anul. Până atunci o să mă joc înăuntru, că doar și casa e locul meu de joacă. Ha ham.

Oricum, ideea e că-mi place să mă joc! Așa că vă las cu un mic exemplu din contul meu de Youtube. Don’t forget to follow me!

Și dacă mai vreți să vedeți alte poze cu mine, vă invit să vizitați Insta-ul meu @cooper.gold_of_retrievers (sau click aici).

Vă pup (ați prins ideea = vă ling) cu drag. Pe data viitoare!

Published by dorin

Full time husband and father; full time writer; full time artist (#fineartphotography). And in the free time, I like to travel, to read and to learn new stuff.

2 thoughts on “Jurnalul unui Golden Retriever (3)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: