Jurnalul unui Golden Retriever (2)

Azi am dormit mult… Da’ ce-i drept, și ieri. Și dacă socotim și ziua de dinainte, atunci cam în fiecare zi! Dar hei! nu e vina mea că în fiecare dimineață, după un somn lung care durează toată noaptea, pe canapea, mă trezesc rupt de oboseală!

Așa că mai trag un pui de somnic, mic, pe fotoliu, pînă se trezesc copiii, pe care am ajuns să-i accept pe teritoriul meu și să-i consider ca pe niște frați.

Voi, oamenii ăștia sunteți niște ciudați… Unde s-a mai pomenit așa ceva: în timp ce stai pe două labe, cu celelalte două să mă tot mîngîi și alinți… În fine, ca să revin la ideea principală, recunosc că îmi place să dorm. Cînd n-am altceva mai bun de făcut… Dorm în orice poziție. Și așa:

Ba chiar ș-așa!

Dar, ca să nu vă faceți o impresie greșită despre mine, ia uitați-vă cît de drăguț (cum s-ar zice, cute) eram cînd eram mic! Și cum dormeam ca un îngeraș…

Hai că vă pup (adică, știți voi, vă ling) cu drag. Pe curînd!

Published by dorin

Full time husband and father; full time writer; full time artist (#fineartphotography). And in the free time, I like to travel, to read and to learn new stuff.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: