Jurnalul unui Golden Retriever (1)

Nu de mult am împlinit cîțiva anișori. De-ai mei… Nu știu cum socotesc anii oamenii ăștia, e ceva ciudat la ei, dar oricît le-aș clipi din ochi, ei nu înțeleg că n-am doar zece luni. Ce sunt alea luni, oricum? Eu cunosc doar una, la care latru seara cînd ies afară să… știți voi… În fine, să nu-mi uit ideea principală, de azi am hotărît să țin un jurnal. De ce doar acum? Pentru că nu mi-a fost ușor să învăț limbajul acesta ciudat al oamenilor. Plus că acum am destulă dexteritate încît pot țăcăni cu gheruțele mele tastele astea!

Cel mai mult îmi place, trebuie să recunosc, să mănînc, așa de mult încît aș putea face oricînd reclamă la ea. Iubesc mîncarea, de orice fel, dar familia mea are mare grijă de sănătatea mea și-mi dă doar buline speciale, cu tot felul de chestii yummy prin ele! Yummy e puțin spus: le iubesc! Așa de mult le iubesc că le mănînc pe nerăsuflate, fără să le mestec…N-am timp! Poate mai încolo, cînd o să fiu mai mare, dar acum nu-mi pierd timpul cu mestecatul, doar cu înghițitul.

Dar, am învățat un lucru în toată perioada asta: dacă stau pe lîngă masă cînd familia mea mănîncă, și fac o față lungă, cu ochi de pisică (am învățat de la Tigrecean, pisica mea despre care o să vă mai povestesc), imposibil să nu primesc măcar o bucățică de coajă de pîine. Ham ham, și asta e bine primită!

Vă las cu un scurt videoclip de-al meu, din contul meu de Youtube. Don’t forget to follow me!

Vă pup (sau, în fine, vă ling) cu drag. Pe data viitoare!

Published by dorin

Full time husband and father; full time writer; full time artist (#fineartphotography). And in the free time, I like to travel, to read and to learn new stuff.

2 thoughts on “Jurnalul unui Golden Retriever (1)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: