puzzle (8)

Dragi prieteni, vă propun o nouă călătorie în timp: am scris acest roman cu multă vreme în urmă, dovadă faptul că a fost publicat prima oară în 2004! Ediția a doua se găsește pe Amazon (click aici).

O să postez aici acest roman, în foileton, special pentru voi. Nu există încă o versiune în limba engleză – sau alte limbi străine (aștept oricînd propuneri de traducere), dar cu atîtea softuri de online translate, cred că oricine se poate descurca să-l citească.

Acesta este cel de-al doilea roman de-al meu publicat (după debutul din 2001 cu experimentalul și explozibilul Anarhic). Sper să vă placă puzzle. Nu uitați să dați follow (sau subscribe), pentru a fi la curent cu noile postări. Enjoy!

pentru L și W

apoi am fost poet pentru că ziceam eu sentimentele sînt mai importante şi acestea trebuie exprimate dar poezia rămăsese fără sentimente aşa cum o descoperim astăzi vremea lor expirase produsul era stricat mucegăit umflat expandat copt scurs gelatinos nu mai putea fi atins martor mi-e oricine vrea că am încercat am scris poezii încă mai scriu cîte una pe an cîteodată una pe lună sau una pe săptămînă etc dar nu o mai fac pentru nici un cititor cititorii vor tot mai puţină poezie ei vor informaţie realitate dezastre inundaţii sînge cenuşă sinucideri scandaluri fotografii poezia vremii noastre este violenţa străzii supunerea alegătorilor şi dictatura economicului care este într-adevăr mult mai rea şi mai periculoasă decît cea a politicului pentru că păcăleşte omul îl minte în faţă fără ca acesta să-şi dea seama fără să asculte vocile care în deşert îi strigă să se oprească nu se mai poate nimeni nu mai ştie astăzi să stea toate sînt într-o continuă mişcare ameţitoare în clipa în care toate vor sta fie şi numai o clipă în loc oprite îngheţate nemişcate meditate omenirea va fi poate salvată se spune că trăim în era informaţiei informaţie este un alt nume pentru viteză adică pentru autodistrugere ca în desenul următor foarte simplist dacă vrei figuri mai complexe poţi lua cărţile în care jung redă reproducea celebrului simbol şarpele care se autodevoră pe sine omenirea e la fel nu poate fi privită din afară toată nici o secundă fără ca privirea să piară în orbire mai degrabă poţi privi chipul lui dumnezeu cel de neprivit de aceea drumul sfinţeniei e mai uşor de străbătut de aceea eu mă încăpăţînez să nu îl apuc cel mai teamă îmi este de rătăcire dacă te rătăceşti în această lume nu mai ai niciodată şansa să revii această ocazie întotdeauna ratată se iveşte doar o singură dată în viaţa fiecăruia

Donate

If you like what you read and what you see on my page, and want to support my activity, please donate 1 euro - or more 🙂 Thank you!

€1.00

Published by dorin

Full time husband and father; full time writer; full time artist (#fineartphotography). And in the free time, I like to travel, to read and to learn new stuff.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

<span>%d</span> bloggers like this: