puzzle (7)

Dragi prieteni, vă propun o nouă călătorie în timp: am scris acest roman cu multă vreme în urmă, dovadă faptul că a fost publicat prima oară în 2004! Ediția a doua se găsește pe Amazon (click aici).

O să postez aici acest roman, în foileton, special pentru voi. Nu există încă o versiune în limba engleză – sau alte limbi străine (aștept oricînd propuneri de traducere), dar cu atîtea softuri de online translate, cred că oricine se poate descurca să-l citească.

Acesta este cel de-al doilea roman de-al meu publicat (după debutul din 2001 cu experimentalul și explozibilul Anarhic). Sper să vă placă puzzle. Nu uitați să dați follow (sau subscribe), pentru a fi la curent cu noile postări. Enjoy!

pentru L și W

dacă există cineva pe lumen care să ştie sensul care nu mai are nici o speranţă ci vede viitorul aşa cum îl văd eu să vină la mine ca un frate ca o soră vino frate vino soră împreună vom da naştere unei alte lumi în care omul nu va mai fi un avorton ci un împlinit cu corp de diamant străveziu cu testicule de cleştar cu sîni de marmoră un androgin un înger ce nu va cădea niciodată un om

eu am fost la început romancier m-am întrebat adesea asupra rostului scormonirii minţii sufletului pentru a da naştere unor lumi cu personaje care să acţioneze după cum vor ele nu am găsit alt răspuns decît acela că poate şi eu la rîndul meu sînt un personaj dintr-o carte dintr-o altă carte iar autorul la rîndul lui un personaj şi tot aşa pînă unde nu am putut afla popii ar spune că pînă la dumnezeu dacă ar cădea în această capcană şi ar recunoaşte implicit existenţa mai multor lumi cu mai mulţi creatori de lumi or nu cred că asta ar fi pe placul conducerii pentru că orice organizaţie are o conducere o politică de aceea am încercat toată viaţa să stau în afara oricărui grup fie el cît de mic faci parte dintr-un grup gîndeşti trăieşti respiri ca acel grup dacă nu eşti exilat şi e mai rău să fii un dublu sau multiplu exilat decît unul simplu pentru că aşa cum deja ştim cu toţii omul este de la naştere o fiinţă avortată adică un emigrant pe un pămînt pe care şi care nu-l iubeşte chiar dacă odată l-a iubit dar asta a fost aşa de demult că nimeni nu-şi mai aminteşte cînd şi cum s-a întîmplat

părinţii mei erau pe vremea aceea muncitori săraci acum sînt doar săraci şi uneori pensionari dar eram fericiţi unii cu alţii chiar şi cînd se iscau certuri între ei sau între noi sau între ei şi noi am avut doi fraţi şi o soră acum am un frate şi o soră dar nu trebuie să vă întristaţi cel de-al doilea frate a murit la o lună de la naştere adică cu patru ani înainte de a mă naşte eu de aceea nu l-am plîns decît o dată cînd mi-a mărturisit că a murit ca să mă pot naşte eu atunci l-am plîns pe el în rest m-am plîns numai pe mine acum însă nu mă mai plîng nici pe mine pentru că sînt indiferent la soarta pe care mi-o programez întotdeauna greşit sînt totuşi norocos şi am putut constata acest noroc de multe multe ori mai puţin la loto sau la loz în plic norocul meu nu este al cîştigurilor ci al pierderilor de acest fel este într-adevăr un noroc chior întrebaţi-mă însă sincer şi o să vă răspund la fel dacă am chef sau o să vă mint dacă am chef că sînt mulţumit de norocul meu aşa cum îl am aşa cum mi l-am făcut aşa îl am

Donate

If you like what you read and what you see on my page, and want to support my activity, please donate 1 euro - or more 🙂 Thank you!

€1.00

Published by dorin

Full time husband and father; full time writer; full time artist (#fineartphotography). And in the free time, I like to travel, to read and to learn new stuff.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

<span>%d</span> bloggers like this: