Primii pași (42)

Luptă. Iubește. Plîngi. Speră.

For English click here.

Roman publicat prima oară la Editura Eikon (2017), disponibil acum și pe Amazon (click pe imaginea din dreapta).

Aici o să-l puteți citi gratis în foileton, așadar nu uitați să Urmăriți (Follow) blogul meu pentru a nu pierde nici un episod postat.

Enjoy!

Nimeni nu știa ce se întîmplase înăuntru. Doar, dintr-odată, au auzit un urlet neomenesc, care le îngheță sîngele tuturor, atît femeilor, cît și bărbaților. Ușa sări în lături, împinsă cu piciorul de Ahad care urlînd, complet gol, o trăgea pe Azade de păr, scoțînd-o afară din colibă.

Azade, apucă să le privească pe femei încă o dată, ca de „rămas-bun”, înainte de a se prăbuși la pămînt, cu sîngele șiroind din stomac, din locul în care cu cîteva momente în urmă pătrunse corpul străin al cuțitului lui Ahad. Acesta scoase imensul cuțit, pregătindu-se să îl înfigă din nou, de data asta țintind inima tinerei, inimă care nu a vrut să i se supună lui, cel care s-a crezut a fi stăpînul ei.

Azade nu a înțeles pe moment de ce cuțitul i-a încremenit în mînă, iar sîngele îi iese din piept lui, iar nu ei. Închise ochii. I se părea că aude șuierînd ceva ce nu mai auzise niciodată. Puteau fi gloanțe, gîndea ea, pentru că bărbații care le-au ținut prizoniere atîta timp cădeau aproape simultan, fără a apuca să reacționeze. A auzit alte voci de bărbați, vorbind limbi dragi ei, cum ar fi germana și engleza, bărbați care verificau și se convingeau că toți torționarii erau morți. Abia atunci a înțeles.

– All clear, auzi ea.

I se păru că îl vede pe Bryan țîșnind deja înaintea semnalului, de undeva din spatele soldaților, îmbrăcat și el într-o uniformă militară, dar avînd în mînă nu o armă, ci o trusă de prim-ajutor.

Din cîteva salturi acesta a ajuns lîngă ea. Azade nu înțelegea de ce nu se poate mișca, de ce nu-l poate lua și ea pe Bryan în brațe, așa cum simțea că o ținea el.

*

Donate

If you like what you read and what you see on my page, and want to support my activity, please donate 1 euro - or more 🙂 Thank you!

€1.00

Advertisements

Published by dorin

Full time husband and father; full time writer; full time artist (#fineartphotography). And in the free time, I like to travel, to read and to learn new stuff.

One thought on “Primii pași (42)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

<span>%d</span> bloggers like this: