Primii pași (17)

Luptă. Iubește. Plîngi. Speră.

For English click here.

Roman publicat prima oară la Editura Eikon (2017), disponibil acum și pe Amazon (click pe imaginea din dreapta).

Aici o să-l puteți citi gratis în foileton, așadar nu uitați să Urmăriți (Follow) blogul meu pentru a nu pierde nici un episod postat.

Enjoy!

Fetele au urcat în liniște, deși Ana se abținea cu greu de la întrebări, dar pe de altă parte, și Amanda se abținea cu greu de la a-i povesti tot. Ana era nu doar prietena cea mai bună și sora pe care nu a avut-o niciodată, dar era și persoana în care avea cea mai mare încredere și căreia nu-i ascundea nimic.

Abia a închis ușa în spatele lor, că fetele au și sărit în pat.

– Ei bine? întrebă în șoaptă Ana.

– Ce? se prefăcu Amanda că nu știe despre ce e vorba.

– Cum ce?! Hai, spune tot…

– Ei, nu sînt prea multe de spus, se mai alintă ca o pisică Amanda.

Se întinse apoi tot ca o pisică trezită din somnul dulce și călduros.

Ana trepida toată.

– Ți-o capeți, îi spuse zîmbind.

– Aoleu, se prefăcu speriată cealaltă.

Apoi, după ce trase adînc aer în piept, își dădu drumul.

– A fost așa de intens! începu, dar tot în șoaptă, și fața îi sclipi ca luminată de soare, dar sclipirea venea de data asta din interior. După ce ați plecat ne-am pupat ca nebunii, nici nu mai știu cît, fără oprire. Iar eu mi-am dat tricoul jos, și am rămas în sutien, iar el și-a dat tricoul jos și a rămas la bustul gol. Are așa un piept frumos, gingaș și alb ca spuma laptelui. Fără pată, mai spuse și făcu un gest cu mîna, a mîngîiere. Am stat și l-am privit mult, iar el mi-a mîngîiat pielea de pe umeri, m-a gîdilit – dar plăcut, de data asta, nu așa cum mă gîdil eu de nu mai pot – pe burtă, încît mă treceau fiori la fiecare atingere de-a lui. L-am atins și eu pe piept, și l-am simțit cum vibrează. Apoi, l-am mîngîiat ușor pe stomac, nu are el pătrățele cum au alții, dar burta lui e plată, iar pielea moale și catifelată. Nu m-am putut abține și i-am sărutat-o. Apoi, nu s-a lăsat nici el mai prejos, și mi-a sărutat și el burtica.

Dar, de data asta m-am gîdilat prea tare, nu am mai putut suporta. Așa că l-am ridicat iar el s-a oprit cu fața între sînii mei.

Amanda chicoti.

– Am crezut că a înnebunit, cum a început să-i sărute, atît cît putea săracul, pe unde ajungea, că vezi și tu că sutienul meu e strîmt. Și nici nu sînt prea „dotată”, adaugă imediat, rîzînd.

– Lasă, lasă, că ești bine, ce să mai spun eu? i-o tăie Ana. Și?

– Păi, m-am gîndit, dacă îmi scot sutienul oare ce o să se întîmple? Mi-am mai zis că nimic rău nu se poate întîmpla, pentru că îmi făcea plăcere această nouă formă de gîdilitură, pe care n-o mai simțisem pînă atunci. Drept pentru care i-am ridicat capul, ca să pot ajunge și am deschis bretele și mi-am dat jos sutienul. Noroc că în cameră era semiîntuneric, altfel m-aș fi rușinat teribil.

Făcu o pauză. Apoi, exclamă:

– Ana, nici nu-ți pot descrie senzațiile, tremurul care m-a apucat, bucuria care m-a cuprins pe nesimțite, cînd Ioan și-a lipit buzele pentru prima oară de centrul sînulețului meu.

Amanda își puse mîna pe sînul stîng, de parcă ar fi vrut să acopere și să țină acolo închisă amintirea.

– L-am lăsat să se joace cu sînii mei, să mi-i sărute, să mi-i mîngîie, l-am lăsat cu ei, iar eu am plecat într-o călătorie pe malul mării, ba nu, într-o călătorie inter-planetară, inter-galactică! Am trecut pe lîngă Soare și nu m-am ars, doar i-am simțit căldura. Am zburat prin cosmos cu viteza luminii, și înapoi pe Pămînt, în pat cu Ioan. Îl simțeam, știam că e deasupra mea, dar nu-i simțeam corpul, adică, vreau să spun, nu-i simțeam greutatea corpului. Acum, știu că e subțirel, drăguțul, dar oricum are cel puțin cîteva kilograme, măcar cît un pisoi, dar acum nu simțeam nimic, de parcă erau doar sărutările lui, care înfocate s-au mutat de pe sîni pe gîtul meu, apoi pe lobul urechii, apoi pe buzele mele pline de dorință.

– Uau, ar trebui să te faci scriitoare, îi spuse Ana. Mă simt de parcă aș fi acolo cu voi… Ups, asta nu sună prea bine! dădu ea din cap ca să alune o imagine neplăcută. Nu cred că mi-aș dori să mi se întîmple asta vreodată!

– Dar, dintr-o dată, continuă Amanda fără să se gîndească la ce i-a spus Ana, am simțit. L-am simțit. Și n-am mai putut răbda, își ascunse fața în pernă Amanda, și am pus mîna…

Ana se opri din respirat. Tensiunea era atît de mare încît se auzeau secundele cum se scurg pe lîngă ele, neîndrăznind nici ele să le deranjeze.

– Firește, aveam pantalonii pe noi, slavă domnului, altfel nu știu ce s-ar fi putut întîmpla. Dar, chiar și așa, l-am simțit așa cum e și mi l-am imaginat așa cum am vrut! Și era atît de frumos… L-am mîngîiat peste pantaloni, iar Ioan m-a mîngîiat peste pantalonii mei. Cred că am avut… știi tu, sopti gîtuită de emoție Amanda. Iar el, cu siguranță da, pentru că s-a zbătut ca o păsăre în colivie, a zvîcnit și și-a pătat pantalonii.

– Ce? exclamă Ana.

– Dar, continuă nestingherită Amanda, nu m-a deranjat. Nu aș fi crezut că o să spun asta, dar mi-a plăcut. Și m-am simțit atît de împlinită, de parcă aș fi făcut ceva important.

– E important, o susținu Ana.

– Da, cred că e!

Se opri.

– Și? insistă Ana.

– Și atît. M-am îmbrăcat, Ioan s-a dus la baie, s-a spălat, a ieșit îmbrăcat cu alte haine, curate, și am venit la concert.

– Atît? Asta e tot? nu-i veni să creadă urechilor.

Ana era acum mai relaxată, și mai ales atît de fericită pentru Amanda.

– Atîta tot, da, continuă Amanda. Dar, data viitoare vreau să o văd! mai spuse, înainte să dea fuga la baie.

– Nebunatică, îi strigă șoptit Ana. Ești nebună!

Fugi după ea. Se spălară pe dinți înghiontindu-se și hlizindu-se ca la grădiniță.

Donate

If you like what you read and what you see on my page, and want to support my activity, please donate 1 euro - or more 🙂 Thank you!

€1.00

Advertisements

Published by dorin

Full time husband and father; full time writer; full time artist (#fineartphotography). And in the free time, I like to travel, to read and to learn new stuff.

One thought on “Primii pași (17)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

<span>%d</span> bloggers like this: