SOS Cultura! – „Asociația Ospitalitatea Culturală” sprijină cultura!

O să mă alătur și eu, după posibilități, proiectului lui Dan Lungu, via Liviu Antonesei (pentru care îi mulțumesc!)

Voi dona Prăvăliei Colecționarului:

1. Primul exemplar – dintre cele zece numerotate și semnate de autor – din volumul de fotografie, ediția Hardcover: Auschwitz – Birkenau. When People were not Humans. Pentru că volumul se vinde pe Amazon cu 72 dolari și ceva, mă gîndesc că exemplarul semnat, fiind și primul din seria de zece, valorează ceva mai mult.

https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/51rrHHN-XWL._SY418_BO1,204,203,200_.jpg

2. Un exemplar, semnat de autor, din romanul Primii pasi – Luptă! Iubește! Plîngi! Speră! apărut la Editura Eikon în anul 2017.

 

https://cdn4.libris.ro/img/pozeprod/59/1002/C8/1165458.jpg

 

3. Un exemplar, semnat de autor: Mircea Eliade – La marginea labirintului – corespondențe între opera științifică și proza fantastică, apărut la Editura Eikon în anul 2014.

Mircea Eliade - La marginea labirintului - corespondențe între opera științifică și proza fantastică

@ntonesei's blog

Subfinanțată și pusă la colț în vremuri relativ normale, cultura s-a dovedit o victimă predilectă și la vremuri de criză pandemică. Cu sălile de spectacole și concerte, muzeele, expozițiile, librăriile etc, închise pe termen nedefinit, cu toate marile festivaluri internaționale, care au adus consacrare culturii române în lume, suspendate în acest an, și nimeni nu știe pînă cînd, cultura noastră, ca și cultura lumii s-a mutat pe internet, reușind să-și mențină, ba chiar să-și sporească publicul, dar epuizîndu-și resursele. Sacul de bani al culturii este aproape gol. Și să ne gîndim că marea criză economică succesoare a celei andemice, déjà se manifestă, iar dacă e de tăiat bani, autoritățile centrale și locale încep, cum sînt obișnuite, cu domeniul culturii.

Pe acest fond, orice inițiativă particular care să contribuie în măsură cît de neînsemnată la finanțarea culturii, a actelor de cultură și a creatorilor, este binevenită. Di acest motiv, m-am și…

View original post 835 more words

Published by dorin

Full time husband and father; full time writer; full time artist (#fineartphotography). And in the free time, I like to travel, to read and to learn new stuff.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

<span>%d</span> bloggers like this: