Invitat special: URSUL

Astăzi avem un invitat special: URSUL. Nu, nu e vorba despre cel din Berlin, ci la fel de celebrul urs brun, românesc. WWF, organizație cunoscută în întreaga lume, care activează și în România din 2006 pentru protejarea naturii, are cîteva programe extraordinare. Voi scrie despre fiecare acțiune, într-un serial. Astăzi, vorbim despre urs.

“Ursul este un simbol al bogatiei si diversitatii naturii. Prezenta ursului este dovada unui mediu natural sanatos, nealterat.

Aproape jumatate din intreaga populatia de ursi bruni a Europei (mai putin Rusia) traieste in Romania. Trebuie sa protejam acum aceste comori naturale ale tarii noastre!”

© WWF-Romania

Ce putem fiecare, oricare! dintre noi face pentru a ajuta? Este simplu: putem face o donație, sau putem adopta simbolic un urs. Eu am făcut-o și mă simt atît de bine, pentru acest mic gest! Iar ieri seara, cînd am primit pachețelul cu un ursuleț de pluș, cadou pentru băiatul meu cel mic, fratele său cel mare, acum în clasa a VIII-a, a fost și el așa de încîntat încît a donat și el din alocația sa pentru a adopta un rîs! Dar, despre rîs, în episodul viitor 🙂

Iată linkul unde se pot face donațiile și adopțiile de urși:

http://urs.wwf.ro/

Published by dorin

Full time husband and father; full time writer; full time artist (#fineartphotography). And in the free time, I like to travel, to read and to learn new stuff.

5 thoughts on “Invitat special: URSUL

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

<span>%d</span> bloggers like this: