Cum reușește Dragnea să bată principiul non-contradicției

Cum reușește Dragnea să bată pînă și principiul non-contradicției… (de altfel, e tot ce mai poate să învingă; ba nici măcar! e doar un artificiu stilistic, după cum se va vedea mai jos!)

 

Deși principiul non-contradicției interzice acest lucru, realitatea este că Dragnea are și nu are dreptate în aceeași declarație, în același timp. Cum? Iată:

  1. Cînd declară că el nu scoate oamenii în stradă, are dreptate. Acum, că declarația „pot, dar nu vreau” e ca „știu, dar nu vreau să spun”, rostită de un copil, asta e altă poveste. Probabil că PSD-iștii ar reuși să adune cîteva mii, poate zeci de mii, pe care-i mai pot păcăli. Dar oricum, ca să ceară ce? Continuarea Hoției? Minciunii? Demagogiei? Etc… Restul electoratului lor nu mai pune botul, așa cum de altfel declarau alegători de-ai lor: că i-au votat pentru ce au promis în campania electorală, dar acum protestează împotriva minciunilor și mișeliei lor. Un alt principiu al logicii aristotelice spune clar: „nu toți cei care au votat PSD-ul în alegeri ar și ieși în stradă pentru a le susține furturile și minciunile”, așa că să ne mai scutească cu milionul acela.
  2. Dar, în același timp, nu are dreptate, pentru că, în fapt, Dragnea, chiar dacă nu vrea, scoate oamenii în stradă. Zi de zi, respectiv seară de seară. Dragnea, și PSD-ul care e de partea sa (plus micuțul bonus din ofertă, ALDE), prin Guvernul lui, cu toții i-au scos, de fapt, în stradă, chit că împotriva lor. Oamenii au ieșit pentru ce au făcut acești guvernanți, „noaptea, ca hoții”! Ei au comis-o, acum ei trebuie să răspundă. Și nu e doar OUG 13, ci și OUG 9/2017, și toate cele „ce va să vină”! Primul pas este, normal, demisia, demisia întregului Guvern, absolut necesară, logică!, și de aceea cerută de manifestanți. Al doilea pas, e de competența Justiției. La urma urmei, (și) pe aceasta o apără oamenii în stradă, împotriva tentativelor de viol, fie ele din miez de noapte, fie la lumina zilei.

Pentru că, din ferire, tentativa de viol se pedepsește și pentru o singură victimă, nu trebuie să fie peste 200.000 de victime! Deși, victime ar fi milioane… Așadar, e vremea să-i oprim!

 

img_20170206_194638

Published by dorin

Full time husband and father; full time writer; full time artist (#fineartphotography). And in the free time, I like to travel, to read and to learn new stuff.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

<span>%d</span> bloggers like this: